Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

As Sea Levels Rise, Dutch See Floating Cities

This article by JAMES KANTER appeared in The New York Times Green Inc section on October 27th 2009

A Dutch design firm imagines floating cities as a response to climate change.

The Dutch have long been known for innovative ways of managing water in flood-prone regions. So perhaps it is not surprising that designers in the Netherlands are envisioning floating cities that would make parts of low-lying nations habitable amid dramatically rising sea levels and storm surges linked to climate change.

Read the full article

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft