Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Reach For the Sky

This article By BEN WRIGHT appeared in the Wall Street Journal on December 7th 2009

Scientists in Delft Believe Clouds Hold the Key to Unlocking Predictions About Climate Change

For Prof. Harmen Jonker, the best days are overcast. When the skies are clear and the suns shines, he retreats to his laboratory at the Delft University of Technology in the Netherlands to make his own clouds. Prof. Jonker and his colleagues, Professors Herman Russchenberg and Pier Siebesma, believe that clouds hold the key to unlocking predictions about climate change.

Read the full article.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft