Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Helping Farmers Use Water Better

Satellite Readings Offer New Ways to Identify the Best Irrigation Practices

BY KATE ROSS, The International Herald Tribune, November 29, 2010

A new technology, using sensors on satellites, could help to establish standards for the amount of water that farmers need to irrigate their crops, and help to optimize the use of that water, an increasingly scarce resource.

See the full text of the article on: http://www.nytimes.com/2010/11/29/business/energy-environment/29iht-rbogwater.html?_r=2&src=busln

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft